Vil du være med i DSAs brugerpanel?

Bliv medlem af DSA Brugerpanel. Vi har brug for din indsigt og din mening for at kunne levere den bedste service og ydelser til vores medlemmer.

15. november 2017

Kære medlem

Vi vil gerne invitere dig til at deltage i DSAs brugerpanel. Her får du en helt særlig rolle og mulighed for at få indflydelse på de tilbud, løsninger og den service, vi leverer.


Hvad skal du hjælpe med?
Som medlem af brugerpanelet får du adgang til en lukket gruppe på Facebook, hvor vi op til 10 gange om året beder dig give feedback på forskellige produkter og løsninger. Det kan fx være: 

  • Nye tilbud/produkter
  • Større ændringer på dsa.dk
  • Video/grafik 
  • Breve 
  • Pjecer
Vi kan også bede dig deltage i telefoninterview, hvor du skal kommentere på materiale, vi har sendt til dig på forhånd. Der er ingen særlige krav. Du skal blot komme med de input, der falder dig ind. 

Et gavekort som tak for hjælpen
Du kan være medlem af brugerpanelet 1 år ad gangen. Som tak for hjælpen får du et gavekort på 500 kr. til gavekortet.dk.

Interesseret? Sådan gør du
Er du interesseret, så skriv lidt om dig selv (navn, alder, by, fag og evt. job) til dsakommunikation@dsa.dk eller gå ind på vores Facebook-side og send en besked til os der.

Vi har brug for både ledige, studerende, efterlønnere og medlemmer i job.

Til top