11. august 2020

Med genåbningen af beskæftigelsesindsatsen skulle der en ekstra indsats til for at holde de obligatoriske CV-møder med de medlemmer, som blev ledig under COVID-19. Din Sundhedsfaglige A-kasse greb udfordringen og sprang ud i en ny digitale mødeform, der indfriede ambitionen om både faglighed og fleksibilitet.

11. august 2020

Som en del af genåbningen har Din Sundhedsfaglige A-kasse holdt de obligatoriske CV-møder med ledige medlemmer digitalt. Den digitale mødeform har vist sig gavnligt for både medlemmer og a-kasse, og derfor mener formanden for a-kassen, at det skal være muligt at forsætte de digitale møder i fremtiden.

16. juli 2020

Din Sundhedsfaglige A-kasse ser i juli måned en rekordhøj ledighed blandt sine medlemmer sammenlignet med tidligere år. Særligt de nyuddannede går ikke i samme omfang direkte i job.

02. juli 2020

Har du på grund af COVID 19 fået forbud mod at holde din virksomhed åben, kan du nu søge om dagpenge uden af skulle lukke den helt. Du kan samtidig få dagpenge allerede fra første dag, også selvom du ikke tidligere har været medlem af en a-kasse.

18. juni 2020

Det gik ikke efter planen, da Nikolaj Schierbeck i sidste uge skulle forsvare sit bachelorprojekt og fejre afslutningen af sygeplejestudiet. Gæsterne var inviteret, og maden var bestilt til en hyggelig aften med venner og familie, da Nikolajs kæreste fik et uventet opkald.

16. juni 2020

27. maj 2020

Fra og med 27. maj skal alle ledige igen deltage i møder og være aktivt jobsøgende.

06. maj 2020

Grundet COVID-19 og den helt specielle situation Danmark er i, er flere dagpengeregler midlertidigt ophævet i perioden 1. marts til 30. juni 2020. Hvilken betydning det har for dig, kan du læse mere om her.

30. april 2020

I en hverdag præget af usikkerhed, og hvor der måske er flere udfordringer end normalt, skaber det tryghed og overskud at få en stemme i røret, der ved hvordan det er at være sundhedsfaglig i en tid som denne.

22. april 2020

Sygeplejerske Victoria Rey Castillo er 30 år og arbejder for tiden på Corona afsnittet på Slagelse Sygehus. Det er et job hun kom noget hovedkulds ind i, da hun egentlig var tilmeldt et vikarbureau og havde aftale om mange vagter.
Til top