03. december 2019

13 måneder helt præcist. Så længe fik det omstridte opholdskrav lov at leve, før det nu bliver afskaffet igen. Fra 1. februar 2020, skal du ikke længere opfylde helt særlige krav om ophold i Danmark eller EU for at kunne få dagpenge. Det er en stor sejr for a-kasserne, der har arbejdet hårdt på at synliggøre de mange problemer, opholdskravet skaber for medlemmerne og for det danske samfund.

25. november 2019

Sygeplejersker og andre sundhedsfaglige bliver også syge. Det ved vi i Din Sundhedsfaglige A-kasse. Derfor vækker det bekymring, når vi læser om private lønsikringer, der lokker med høje ydelser og få forpligtelser, men som ikke dækker unge, gamle, syge eller gravide.

08. november 2019

Hvert år afholder vi en julekalender for vores mange følgere på Facebook - og i år er ingen undtagelse.

16. oktober 2019

Lad os lempe modregningen af pension i efterlønnen, så vores medlemmer ikke straffes økonomisk, fordi de har sparet op til seniorlivet.

01. oktober 2019

Ved du heller ikke, hvordan du skal finde de akademiske stillinger, og hvilke konkrete ord du skal søge på i jobdatabaserne? Så er der hjælp at hente. Vi har spurgt vores karrierekonsulenter, hvad du skal gøre som jobsøgende akademiker.

11. september 2019

I næste uge er det slut med jobsøgning for Simone von Linstow. På mandag starter hun i et vikariat som fysioterapeut - et job, der kom pludseligt og uventet.

02. september 2019

Anders tog til temamøde og håbede på ny inspiration og gode råd til sin jobsøgning. Men han fik mere end det – et job som fysioterapeut i Sverige.

26. august 2019

Beskæftigelseminister Peter Hummelgaard garanterer, at regeringen vil annullere omstridt opholdskrav.

26. august 2019 |  Efterløn

Fra 3. september kan du indsende din halvårserklæring for perioden 1. marts 2019 til 31. august 2019.

27. juni 2019

Det er et ubeskrevet blad i ministersammenhænge, der i dag overtager stafetten i Beskæftigelsesministeriet. 36-årige Peter Hummelgaard er ny beskæftigelsesminister, og her i Din Sundhedsfaglige A-kasser hilser vi den nye minister velkommen!
Til top