08. november 2019

Hvert år afholder vi en julekalender for vores mange følgere på Facebook - og i år er ingen undtagelse.

16. oktober 2019

Lad os lempe modregningen af pension i efterlønnen, så vores medlemmer ikke straffes økonomisk, fordi de har sparet op til seniorlivet.

01. oktober 2019

Ved du heller ikke, hvordan du skal finde de akademiske stillinger, og hvilke konkrete ord du skal søge på i jobdatabaserne? Så er der hjælp at hente. Vi har spurgt vores karrierekonsulenter, hvad du skal gøre som jobsøgende akademiker.

11. september 2019

I næste uge er det slut med jobsøgning for Simone von Linstow. På mandag starter hun i et vikariat som fysioterapeut - et job, der kom pludseligt og uventet.

02. september 2019

Anders tog til temamøde og håbede på ny inspiration og gode råd til sin jobsøgning. Men han fik mere end det – et job som fysioterapeut i Sverige.

26. august 2019

Beskæftigelseminister Peter Hummelgaard garanterer, at regeringen vil annullere omstridt opholdskrav.

26. august 2019 |  Efterløn

Fra 3. september kan du indsende din halvårserklæring for perioden 1. marts 2019 til 31. august 2019.

27. juni 2019

Det er et ubeskrevet blad i ministersammenhænge, der i dag overtager stafetten i Beskæftigelsesministeriet. 36-årige Peter Hummelgaard er ny beskæftigelsesminister, og her i Din Sundhedsfaglige A-kasser hilser vi den nye minister velkommen!

02. april 2019

Der kommer alligevel ikke nye dagpengeregler på tværs af EU – lige foreløbig i hvert fald. Den aftale, der blev præsenteret for 2 uger siden, er netop blevet afvist af EU's Ministerråd, som var blandt de sidste instanser, der skulle blåstemple reglerne.

25. marts 2019

Et stigende antal medlemmer kommer i klemme, når de bliver syge, mens de arbejder som timelønnet vikar. Socialrådgivningen i Din Sundhedsfaglige A-kasse oplever et boom i medlemmer, der er syge og søger hjælp, fordi de hverken har ret til løn eller sygedagpenge.
Til top