Workshop for akademikere - Den skarpe profil på LinkedIn

Temamøde

På workshoppen arbejder vi med, hvordan du som sundhedsprofessionel akademiker bringer dit netværk i spil i jobsøgningen via LinkedIn

Du bliver klogere på, hvordan du gør dig selv søgbar for potentielle arbejdsgivere, og hvordan du laver opsøgende arbejde. Du får desuden mulighed for at danne netværk med andre sundhedsprofessionelle akademikere. 

For at få det optimale ud af denne workshop er det en fordel, hvis du inden workshoppen har reflekteret over dine kompetencer og har oprettet en profil på LinkedIn samt tilføjet de første kontakter. Medbring din egen bærbare pc/tablet, så du kan arbejde på din LinkedInprofil undervejs. Så kommer du hjem med input til, hvordan du skaber en knivskarp LinkedInprofil.

  • Hvordan udfylder du din profil på LinkedIn, så den er synlig og professionel?
  • Hvordan bruger du søgefunktionen på LinkedIn til at finde arbejdsgivere og potentielle kontakter?
  • Hvordan udvider og plejer du dit netværk på LinkedIn?

Målgruppe:
Sundhedsprofessionelle kandidater – både ledige og i beskæftigelse.

Underviser:
Workshoppen afholdes af Lykke Fehmerling. Hun har undervist i 15 år og hjulpet mere end 2000 medarbejdere og ledere med at trives og opnå resultater i deres arbejdsliv. Hun er specialist i LinkedIn og har undervist de sidste 7 år i, hvordan LinkedIn kan bruges som et værktøj til at få succes i karrieren.

Praktisk information:
Workshoppen varer 3 timer, og der bliver serveret frokost.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding:

På grund af et øget smittetryk for COVID-19, har vi valgt at omlægge dette temamøde til et onlinemøde på den digitale mødeplatform Teams. Mødet er i den forbindelse reduceret til 2½ timers varighed. Du vil senest dagen inden mødet modtage en mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet.

Århus 26. oktober, 13.00 - 15.30
Tilmeld dig her (Samtalen kan ikke bookes i Safari)

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld dig her”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet. 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA. 

Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen


Til top