Workshop for akademikere

Temamøde

På workshoppen arbejder vi med, hvordan du som sundhedsprofessionel akademiker får målrettet din ansøgning og dit CV, så du rammer virksomhedens behov og ender i JA-bunken.

Du bliver klogere på, hvordan du gør dig selv søgbar for potentielle arbejdsgivere, hvordan du laver opsøgende arbejde og bringer dit netværk i spil i jobsøgningen via LinkedIn. 
Du får desuden mulighed for at danne netværk med andre sundhedsprofessionelle akademikere. 

Workshoppen er opdelt i to sektioner:

1. del: Den gode ansøgning og CV

  • Hvordan opbygger du den gode ansøgning og et godt CV?

2. del: Den skarpe profil på LinkedIn

For at få det optimale ud af denne workshop er det en fordel, hvis du inden workshoppen har reflekteret over dine kompetencer og har oprettet en profil på LinkedIn samt tilføjet de første kontakter. Medbring din egen bærbare pc/tablet, så du kan arbejde på din LinkedInprofil undervejs. Så kommer du hjem med en knivskarp LinkedInprofil.

  • Hvordan udfylder du din profil på LinkedIn, så den er synlig og professionel?
  • Hvordan bruger du søgefunktionen på LinkedIn til at finde arbejdsgivere og potentielle kontakter?
  • Hvordan udvider og plejer du dit netværk på LinkedIn?

Målgruppe:
Sundhedsprofessionelle kandidater – både ledige og i beskæftigelse.

Undervisere:
Workshoppens del 1 bliver afholdt af DSAs erfarne karrierekonsulenter Hanne Hoffmann eller Sofie Gradin. Begge har mange års erfaring med at coache og rådgive sundhedsprofessionelle akademikere i de forskellige aspekter af jobsøgningsprocessen.

Workshoppens del 2 bliver afholdt af Lykke Fehmerling. Hun har undervist i 15 år og hjulpet mere end 2000 medarbejdere og ledere med at trives og opnå resultater i deres arbejdsliv. Hun er specialist i LinkedIn og har undervist de sidste 7 år i, hvordan LinkedIn kan bruges som et værktøj til at få succes i karrieren.

Praktisk information:
Workshoppen varer 6 timer, og der bliver serveret frokost.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding:

Vi følger løbende udviklingen af Coronavirus i Danmark og tilpasser vores aktiviteter efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Har du tilmeldt dig et møde, får du direkte besked, hvis det bliver flyttet eller aflyst.

København 25. marts, kl. 10.00 - 16.00
DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
Mødet er aflyst

Århus 14. april, 10.00 - 16.00
Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.
Mødet er aflyst

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld dig her”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA. 

Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen


Til top