Webinar: Positiv psykologi

Alle mennesker har udfordringer i livet. Nogle gange føler vi os pressede eller handlingslammede. På dette webinar får du inspiration til at få øget bevidsthed om, hvad du selv kan gøre for at få mere optimisme og handlekraft til at gøre det, du ønsker. Du får en kort præsentation af positiv psykologi og tilværelsespykologi som redskab. 

Tilværelsespsykologien bygger på internationalt anerkendte teorier og forskning indenfor bl.a. positiv psykologi. Forskningen har vist, at vi mennesker anvender 10 tilværelseskompetencer til at skabe os et godt liv.

Med de enkle redskaber fra tilværelsespsykologien, som du præsenteres for i webinaret, får du mulighed for - med hjælp til selvhjælp - at tænke i nye baner.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-møde, hvor du kan deltage uanset hvor i landet, du befinder dig. Det eneste, du skal bruge, er en computer, en tablet eller en smartphone med adgang til internettet. Dette webinar blev afholdt 23. oktober 2019 - her på siden kan du se en optagelse af webinaret. 

Om underviseren

Underviser på webinaret er Løkke Munk Kirkegaard, der er certificeret underviser i tilværelsespsykologi, Life-coach og Assertionstræner. Løkke har studeret Narrativ og Kognitiv coaching på The Option Institute i USA og taget en Master Class i Organisationspsykologi. Løkke har et stærkt kommunikativt fundament og stor undervisningserfaring. Hun har speciale i at motivere og inspirere mennesker til øget trivsel i dagligdagen. I mere end 20 år har Løkke drevet konsulentvirksomheden ClearVision. Hun er desuden medstifter af virksomheden etgodtlivnu ApS sammen med Susanne Gram-Hanssen.

Har du brug for mere?

Har du brug for yderligere støtte og inspiration, så kunne temamødet Positiv psykologi, hvor du støttes til at få afprøvet redskaberne, være det, du søger. 


Til top