Webinar for akademikere

Få inspiration til, hvordan du kan kombinere dine sundhedsfaglige og akademiske kompetencer i dit nuværende eller kommende job. Vi giver gode råd til, hvor du finder de spændende akademiske stillinger, og hvordan du fortæller arbejdsgivere hvilken værdi,  du kan skabe for dem.

Gense webinaret her: 

 

Klik på DSA logo for at få stor skærm

Som sundhedsfaglig akademiker kan du varetage mange forskellige typer af stillinger. Er du i tvivl om, hvordan du helt præcist kan bringe dine kompetencer i spil, og hvilke stillinger skal du lede efter? Så se eller gense dette webinar og få inspiration til:

  • Hvor du finder de spændende akademiske stillinger.
  • Hvordan du finder og får sat ord på dine akademiske kompetencer.
  • Hvad en ansøgning og CV målrettet akademiske stillinger skal indeholde.
  • Hvordan du fortæller arbejdsgivere, hvor du kan skabe værdi for dem. 
  • Hvordan du kan få din professionsbachelor og din akademiske uddannelse i spil i et potentielt job.

Målgruppe

Webinaret er for dig, der har taget en akademisk uddannelse, og som ønsker inspiration til, hvordan du kan kombinere dine sundhedsfaglige og akademiske kompetencer i et job. 

Om underviseren

Underviser på webinaret er Helene Sejrsen. Helene er uddannet fysioterapeut og har en kandidat i fysioterapi. Hun har både arbejdet som klinisk fysioterapeut og forskningsassistent efter endt uddannelse. I dag er hun karrierekonsulent i Din Sundhedsfaglige A-kasse, hvor hun bl.a. afholder workshops for akademikere og motiverer, coacher og vejleder medlemmer i deres jobsøgning og karriere.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-møde, hvor du kan deltage uanset hvor i landet, du befinder dig. Det eneste, du skal bruge, er en computer, en tablet eller en smartphone med adgang til internettet.

Her kan du få individuel vejledning

Webinaret kan inspirere dig til, hvordan du kommer videre i din jobsøgning.

Ønsker du konkret og individuel vejledning om din karriere og jobsøgning: Booke en karrieresamtale 

Er du nysgerrig på mere: Få inspiration til din jobsøgning og akademiske karriere 

 

Til top