Tilbud til dig over 50 år

Projekt Turn Around 50
Vores arbejdsløse medlemmer over 50 år har sværere ved at komme tilbage i job end yngre kolleger. Nogle er desuden ramt af stress og føler sig nedslidte – andre har måske været ansat på den samme arbejdsplads i mange år, før de blev ledige. Til jer har vi skabt et særligt tilbud.

Kursusforløb

Som deltager i Turn Around 50+ kommer du igennem et kursusforløb, der består af 9 fastlagte undervisningsdage fordelt på 3 uger. Kurset efterfølges af et individuelt forløb, hvor du bookes til individuel rådgivning og temamøder, der passer lige netop til dig.

Forløbet strækker sig over 3 måneder, men kan afbrydes når som helst, i tilfælde af at du kommer i arbejde.

Datoer og programmer

Næste kursus udbydes i Aalborg i uge 21,23 og 24. Hent programmet her: Program for Aalborg

Kursusadresse:
Bupl Nordjylland
Niels Jernes Vej 8 B
9220 Aalborg Øst

Datooversigt:
Uge 21 - tirsdag 22. maj, onsdag 23. maj og fredag 25. maj
Uge 23 - onsdag  6. juni, torsdag 7. juni og fredag 8. juni
Uge 24 - mandag 11. juni, onsdag 13. juni og torsdag 14. juni   

Baggrund og samarbejdspartnere

Vi har sammen med 2 andre a-kasser inden for sundhedsfagligt uddannede, lærere og pædagoger besluttet at gøre noget ekstra for at skaffe +50’erne hurtigere i job. Projektet hedder ”Turn Around” og kommer til at omfatte 350-400 medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse, pædagogernes a-kasse BUPL-A og Lærernes a-kasse DLFA.

Projekt ”Turn Around 50+” løber i 2017 og 2018 og trækker på en lang række kendte og nye arbejdsmarkedspolitiske værktøjer - fx tidlig screening, kompetenceafklaring i vekselvirkning med intensiv, virksomhedsrettet indsats samt understøttende netværksgrupper med selvforvaltning.

TILMELDING

Hvis du ønsker at deltage i projektet, så send en mail til Administrativ konsulent Sanne Neerup, sann@dsa.dk

Til top