Styrk din trivsel og forebyg stress

Stress er desværre et stigende fænomen i sundhedsvæsnet, og vi har sikkert alle hørt om symptomerne på stress. Men når vi selv bliver stresset, er det ofte vanskeligt at gøre det, som egentlig er rigtigt og godt for os selv.

På dette temamøde får du derfor indsigt i, hvad stress reelt er, og vi taler om de specifikke forhold, som stresser mange sundhedsprofesionelle i deres arbejde. Derudover bliver du introduceret til forebyggende stresshåndteringsværktøjer, som kan styrke din trivsel – både i dit arbejdsliv og privatliv.

I løbet af temadagen veksles der mellem oplæg, dialog og mindre øvelser. Temamødet varierer i længde, men du bedes sætte tiden af fra klokken 10.00 til klokken 16.00.

Målgruppe
Temamødet er for alle medlemmer i DSA og er for dig, der vil vide mere om stress, og som måske selv kan mærke begyndende tegn på stress.

Underviser:
Oplægsholder er konsulent, sygeplejerske og stressvejleder Klaus Hansborg Selin, der har flere års erfaring med stressvejledning og –håndtering. Klaus har selv arbejdet som sygeplejerske, så han kender til den ofte pressede hverdag, som mange sundhedsfaglige har.  

Dato og tilmelding: 

  • København 20. juni, kl. 09.30 - 15.30
    DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
  • Århus 21. juni, kl. 10.30 - 16.00
    Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.

Bemærk: Alle datoer er fastlagt. Det er dog ikke muligt at se eller booke kurser, der ligger mere end 4 måneder frem i tiden. Tiderne synliggøres automatisk, når der er mindre end 4 måneder til kursusstart.

 

Styrk din trivsel og forebyg stress


Til top