Styrk din trivsel og forebyg stress

Stress er desværre et stigende fænomen i sundhedsvæsnet, og vi har sikkert alle hørt om symptomerne på stress. Men når vi selv bliver stresset, er det ofte vanskeligt at gøre det, som egentlig er rigtigt og godt for os selv.

Målgruppen for temamødet er dig, der har begyndende symptomer på stress, og som ønsker en opfriskning af hvad Stress reelt er, samt introduktion til mulige redskaber for at fastholde din trivsel og nedsætte stressen.

På vores 3 timers online temamøde vil vi gennem små korte oplæg og dialog, søge at styrke trivslen. Du skal have lyst til at deltage aktivt, da det er sammen vi finder veje til styrket trivsel. Stress rammer individuelt men skal løses i fællesskabet. 

Underviser
Oplægsholder er konsulent, sygeplejerske og stressvejleder Klaus Hansborg Selin, der har flere års erfaring med stressvejledning og –håndtering. Klaus har selv arbejdet som sygeplejerske, så han kender til den ofte pressede hverdag, som mange sundhedsfaglige har. 

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads. 

Dato og tilmelding: 

Online temamøder
På grund af et øget smittetryk for COVID-19, har vi valgt at omlægge temamøderne til onlinemøder på den digitale mødeplatform Teams. Møderne er i den forbindelse reduceret til 3 timers varighed. Du vil senest dagen inden mødet modtage en mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet. 

17. december, kl. 9.00 - 12.00

Klik på knappen "Tilmeld dig her" og vælg dato.
Tilmeld dig her (Samtalen kan ikke bookes i Safari)

 

 


Til top