Positiv psykologi

Vil du også have mere optimisme og overskud ind i den måske trivielle hverdag? Så er temamødet "Positiv tilværelsespsykologi - Et godt liv" noget for dig. 

På temamødet hører du oplæg om den positive psykologi, du får øvelser i og praktiske redskaber til at få mere optimisme, styrke og livsglæde i din hverdag og meget mere. Måske det endda vil smitte af på dine omgivelser.  

Mødets gennemgående fokus er evnen til at mærke dig selv, til at reflektere og til at finde tillid, ro og energi. Dette gøres på en bæredygtig måde, så dine personlige grænser respekteres. 

Du får:

 • Inspiration til at opnå bedre balance i arbejds- og privatliv
 • Selvhjælpsredskaber
 • Redskaber til, hvordan du fokuserer på de positive tanker

Tilværelsespsykologi
Tilværelsespsykologien (TP) bygger på internationalt anerkendte teorier og forskning indenfor bl.a. positiv psykologi. Forskningen har vist, at vi mennesker anvender 10 tilværelseskompetencer til at skabe os et godt liv.

TP og de selvhjælpsredskaber, du bliver præsenteret for i denne workshop, giver dit et helhedsperspektiv på din situation. Du bliver præsenteret for Kompetence Cirklen og de 5 grundspørgsmål, som kan anvendes til at få øget bevidsthed og overblik om, hvad der er særligt vigtigt for dig at fokuskere og handle på for at opnå det, du ønsker med et lille skridt ad gangen.

Målgruppe:
Alle medlemmer.

Underviser:
Løkke Munk Kirkegaard har drevet konsulentvirksomhed ClearVision i 20 år. Hun har et stærkt kommunikativt fundament og stor undervisningserfaring. Specialet er at motivere og inspirere mennesker til øget trivsel i dagligdagen. Løkke er certificeret underviser i tilværelsespsykologi, Life-coach og Assertionstræner, har studeret på The Option Institute i USA i Narrativ og Kognitiv coaching samt taget en Master Class i Organisationspsykologi. Er i dag medejer af virksomheden etgodtlivnu ApS, som drives sammen med Susanne Gram-Hanssen.

Løkke har gennem årene undervist mange faggrupper, herunder ledere og medarbejdere indenfor DSAs målgruppe bl.a. Hornbæk Rygmarvsskadecenter samt HK, DJØF, AKA, Teknologisk Institut, Miljøforvaltningen, Udenrigsministeriet, Københavns kommune, Brøndby kommune, Ballerup kommune mv.

Dato og tilmelding:

 • Fredericia 9. januar, kl. 10.00 - 13.00
  Kreds Syddanmark, Vejlevej 121, 7000 Fredericia
 • København 28. januar, kl. 10.00 - 13.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
 • Århus 25. februar, kl. 10.00 - 13.00
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.
 • Aalborg 11. marts, kl. 10.00 - 13.00
  Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.

Positiv psykologi - et godt liv


Til top