Personlig Performance

Ser du rødt, når du hører ordet ”elevatortale”? Eller kryber du i et musehul, når du skal sælge dig selv over for en potentiel arbejdsgiver? Så er temamødet ”Personlig Performance” lige noget for dig.

På temamødet bliver du knivskarp på din fremtoning, og du lærer, hvordan du præsenterer den bedst mulige side af dig selv over for andre. Det har du nemlig brug for, når du fx ringer på jobopslag, møder op til jobsamtaler eller går til ”kaffemøder”. Derudover træner vi dig i at se dig selv udefra, så du bliver bevidst om, hvordan du ser ud med arbejdsgivers øjne. 

Målgruppe:
Ledige medlemmer. 

Undervisere:
Pernille Marott står bag temamødet. Pernille er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen. Hun er desuden forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”, og med den som udgangspunkt laver hun workshops og temamøder som ”Personlig Performance”.

Praktisk information
Temamødet varer 3 timer.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding:

  • København 9. oktober, kl. 10.00 - 13.00
    DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K
  • Aarhus 19. november, kl. 10.00 - 13.00 
    Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.

Bemærk: Det er ikke muligt at se eller booke kurser, der ligger mere end 3 måneder frem i tiden. Tiderne synliggøres automatisk, når der er mindre end 3 måneder til kursusstart.

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld dig her”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA.

Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen

Personlig performance


Til top