Personlig Performance

Ser du rødt, når du hører ordet ”elevatortale”? Eller kryber du i et musehul, når du skal sælge dig selv over for en potentiel arbejdsgiver? Så er temamødet ”Personlig Performance” lige noget for dig.

På temamødet bliver du knivskarp på din fremtoning, og du lærer, hvordan du præsenterer den bedst mulige side af dig selv over for andre. Det har du nemlig brug for, når du fx ringer på jobopslag, møder op til jobsamtaler eller går til ”kaffemøder”. Derudover træner vi dig i at se dig selv udefra, så du bliver bevidst om, hvordan du ser ud med arbejdsgivers øjne. 

Målgruppe:
Ledige medlemmer. 

Undervisere:
Pernille Marott står bag temamødet. Pernille er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen. Hun er desuden forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”, og med den som udgangspunkt laver hun workshops og temamøder som ”Personlig Performance”.

Praktisk information
Temamødet varer 3 timer.

Dato og tilmelding:

  • Aarhus 12. marts, kl. 10.00 - 13.00 
    Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.
  • København 4. juni, kl. 10.00 - 13.00
    DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K
Bemærk: Alle datoer er fastlagt. Det er dog ikke muligt at se eller booke kurser, der ligger mere end 4 måneder frem i tiden. Tiderne synliggøres automatisk, når der er mindre end 4 måneder til kursusstart.

Personlig performance


Til top