Nå dine karrieremål med LinkedIn

Har du en profil på LinkedIn, men ved du ikke helt, hvad du skal bruge den til? Eller er du gået i gang, men synes ikke helt, du får nok ud af det?

Det professionelle, sociale netværk LinkedIn har for alvor vundet indpas i danske organisationer. Det bliver brugt flittigt til rekruttering, der er over 2,4 mio. danske brugere, og det er et fantastisk værktøj til både at skabe og styrke professionelle netværksrelationer – uanset om du pt. er i job eller ej.

Tilmeld dig dette temamøde og bliv klogere på, hvordan du gør dig selv søgbar for potentielle arbejdsgivere, laver opsøgende arbejde og bringer dit netværk i spil i din jobsøgning via LinkedIn.

Medbring din egen bærbare pc (en tablet er ikke optimal), så kan du også arbejde undervejs og komme godt i gang med opdateringen af din LinkedIn-profil.

Vi kommer bl.a. omkring:

 • Hvordan du udfylder din profil, så den er synlig og professionel
 • Hvordan du udvider og plejer dit netværk på LinkedIn
 • Tips og tricks til at begå sig på LinkedIn
 • Hvordan du tager kontakt til folk (uden at blive irriterende)

Derudover får du selvfølgelig svar på alle dine spørgsmål vedr. LinkedIn

Målgruppe:
Alle medlemmer.

Underviser:
Lykke Fehmerling har undervist i 15 år og hjulpet mere end 2000 medarbejdere og ledere med at trives og opnå resultater i deres arbejdsliv. Hun er specialist i LinkedIn og har undervist de sidste 7 år i, hvordan LinkedIn kan bruges som et værktøj til at få succes i karrieren.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding:

 • København 22. august, kl. 10.00 - 13.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
 • Århus 12. september, kl. 10.00 - 13.00
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus SV.
 • Fredericia 23. oktober, kl. 10.00 - 13.00
  Kreds Syddanmark, Vejlevej 121, 7000 Fredericia
 • Aalborg 13. november, kl. 10.00 - 13.00
  Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.

Bemærk: Det er ikke muligt at se eller booke kurser, der ligger mere end 3 måneder frem i tiden. Tiderne synliggøres automatisk, når der er mindre end 3 måneder til kursusstart.

 

Nå dine karrieremål med LinkedIn - DU GIVER SAMTYKKE, NÅR DU TILMELDER DIG


Til top