Nå dine karrieremål med LinkedIn

Har du en profil på LinkedIn, men ved du ikke helt, hvad du skal bruge den til? Eller er du gået i gang, men synes ikke helt, du får nok ud af det?

Det professionelle, sociale netværk LinkedIn har for alvor vundet indpas i danske organisationer. Det bliver brugt flittigt til rekruttering, der er over 2,4 mio. danske brugere, og det er et fantastisk værktøj til både at skabe og styrke professionelle netværksrelationer – uanset om du pt. er i job eller ej.

Tilmeld dig dette temamøde og bliv klogere på, hvordan du gør dig selv søgbar for potentielle arbejdsgivere, laver opsøgende arbejde og bringer dit netværk i spil i din jobsøgning via LinkedIn.

Medbring din egen bærbare pc (en tablet er ikke optimal), så kan du også arbejde undervejs og komme godt i gang med opdateringen af din LinkedIn-profil.

Vi kommer bl.a. omkring:

  • Hvordan du udfylder din profil, så den er synlig og professionel
  • Hvordan du udvider og plejer dit netværk på LinkedIn
  • Tips og tricks til at begå sig på LinkedIn
  • Hvordan du tager kontakt til folk (uden at blive irriterende)

Derudover får du selvfølgelig svar på alle dine spørgsmål vedr. LinkedIn

Målgruppe:
Alle medlemmer.

Underviser:
Lykke Fehmerling har undervist i 15 år og hjulpet mere end 2000 medarbejdere og ledere med at trives og opnå resultater i deres arbejdsliv. Hun er specialist i LinkedIn og har undervist de sidste 7 år i, hvordan LinkedIn kan bruges som et værktøj til at få succes i karrieren.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding:
Der er ikke flere møder i første halvår 2020. Datoer for møder i andet halvår kommer i juni. 


Til top