Mindfulness

Mindfulness handler om at være til stede i nuet, og temamødet giver dig mulighed for at blive bedre til at registrere, når negative tanker tager over samt til at håndtere hverdagens små katastrofer. 

Hvis man er blevet ledig, bruger man ofte mange tanker på at se bagud og tænker fx: ”Hvorfor blev netop jeg fyret?” eller ”Hvorfor valgte jeg dog et job, der gjorde mig syg?”. Tankerne er også ofte i fremtiden: ”Får jeg mon nogen sinde et job (igen)?” og ”Kan jeg klare det?”.

På temamødet gennemgår vi grundholdningerne i Mindfulness. Vi træner opmærksomhed og laver nogle meditationsøvelser. Vi udfører også nogle meget enkelte yogaøvelser, som alle kan deltage i. Vi vil særligt have fokus på situationen som ledig/opsagt.

Målgruppe:
Alle medlemmer

Underviser:
Underviser er fysioterapeut og MPH Charlotte Dencker, der arbejder som karrierekonsulent i DSA. Charlotte har beskæftiget sig med mindfulness i mange år og har taget mindfulness uddannelse på Center for Mindfulness i USA.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding:

Vi følger løbende udviklingen af Coronavirus i Danmark og tilpasser vores aktiviteter efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Har du tilmeldt dig et møde, får du direkte besked, hvis det bliver flyttet eller aflyst.

Århus 24. marts, kl. 10.00 - 13.00
Ecopark, Bautavej 1A,  8210 Århus V.
Mødet er aflyst

Aalborg 25. marts, kl. 10.00 - 13.00
Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.
Mødet er aflyst

København 30. april, kl. 10.00 - 13.00
DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
Mødet er aflyst

Fredericia 20. maj, kl. 10.00 - 13.00
Kreds Syddanmark, Vejlevej 121, 7000 Fredericia
Tilmeld dig her (Samtalen kan ikke bookes i Safari)

 

 


Til top