Jobsøgningsworkshop

Forny din ansøgning, så du kommer til jobsamtale.

Den gode ansøgning er målrettet stillingen. Vi sætter fokus på, hvordan du kan skrive den skarpe ansøgning, der får dig til jobsamtale. Bliv inspireret til at bryde med indgroede jobsøgningsvaner og brænd igennem som en faglig interessant person. Vi hjælper dig godt på vej, så du kan finde din egen stil.

På jobsøgningsworkshoppen arbejder vi med:

Kompetenceafklaring
Kompetenceafklaringen danner grundlag for en målrettet ansøgning og CV. Vi giver dig inspiration til at komme i gang med at få systematiseret dine erfaringer og færdigheder fra dine job/praktikker, fritidsjob mm.

Ansøgning og CV
Vi arbejder systematisk igennem opbygningen af ansøgning og CV.

Dine kendetegn
Sæt ord på de egenskaber og kvaliteter, der er kendetegnende for dig. Du får inspiration til hvilke værdier du bringer ind i et nyt job. 

Workshoppen vil veksle mellem oplæg, øvelser og arbejde med dit eget materiale. Du får mulighed for at dele erfaringer og overvejelser med de øvrige deltagerne, så I sammen hjælper hinanden videre i processen. 

Du skal medbringe en ansøgning og et CV til et konkret job på en bærbar computer samt det tilhørende stillingsopslag. 

Målgruppe:
Alle medlemmer, der ønsker at forbedre deres ansøgning og CV

Underviser:
Jobsøgningsworkshoppen bliver afholdt af DSA´s erfarne karrierekonsulenter Hanne Hoffmann eller Sofie Gradin. Begge har mange års erfaring med at coache og rådgive sundhedsprofessionelle i de forskellige aspekter af jobsøgningsprocessen. 
Hanne Hoffmann underviser i Fredericia og København
Sofie Gradin underviser i Aalborg og Aarhus

Praktisk information:
Workshoppen varer 6 timer, og der vil blive serveret frokost.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding:
Der er ikke flere møder i år. Datoer for nye møder kommer.


Til top