Find job som akademiker

Formålet på denne workshop er at hver deltager får inspiration til deres individuelle jobsøgningsstrategi med udgangspunkt i deres konkrete faglige kompetenceprofil og potentielle jobområder. Mød andre akademikere der søger og står i de samme udfordringer som dig selv, samt en fagfælle der landede jobbet som sundhedsprofessionel akademiker.

Workshoppens indhold:

  • Konkrete jobsøgningsværktøjer
  • Hvordan foregår et typisk rekrutteringsforløb
  • Stillingsannoncer og søgeord
  • Uopfordret kontakt: alternativ jobsøgning
  • Jobsamtalen som akademiker
  • Forskningsvejen?

Det kan være en fordel at have deltaget i workshoppen: ’Ny faglig profil: fra bachelor til akademiker’, hvor vi arbejder konkret med kompetenceafklaring. Alternativt er det vigtigt at have gjort dig klart hvad du særligt kan med din unikke faglige profil som sundhedsprofessionel akademiker forud for deltagelse i workshoppen.  
Medbring et aktuelt stillingsopslag du gerne vil søge og egen pc. 

Målgruppe:

Workshoppen er primært for ledige akademikere. Sekundært beskæftigede akademikere og studerende på akademisk niveau, der søger eller står over for at søge akademisk arbejde. 

Undervisere:

Workshoppen bliver afholdt af karrierekonsulent Rita Bonke. Rita er ergoterapeut og kandidat i pædagogisk antropologi. Hun har været børneergoterapeut, undervist  og været leder i kommunalt regi.

Afbud

Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding:

Online
På grund af et øget smittetryk for COVID-19, har vi valgt at omlægge temamøderne til onlinemøder på den digitale mødeplatform Teams. Mødet er i den forbindelse reduceret til 2 timers varighed. Du vil senest dagen inden mødet modtage en mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet.

27. oktober, 10.00 - 12.00
19. november, kl. 10.00 - 12.00

Tilmeld dig her (Samtalen kan ikke bookes i Safari)

 


Til top