Eventyr i blodet

Er dit næste job i Norden? 

Går du og drømmer om at prøve dig selv af i en anden kultur, eller opleve dit fag i en ny sammenhæng. Så grib chancen, bryd med din comfortzone, og få én på opleveren et nyt sted i verden, hvor der er mindst lige så meget brug for dine kompetencer.  

På denne spændende temadag, har du muligheden for at lade dig inspirere. Du vil blive præsenteret for jobmulighederne i de tre lande og får information om de praktiske forhold. Der vil også være en lang række arbejdsgivere fra Norge, Sverige og Grønland, som vil inspirere, og hvem ved - måske har de et jobtilbud med til dig.

Husk det er de færreste, der fortryder, at de tog ud, de fleste at de ikke gjorde.

Vi glæder os til at dele viden og oplevelser med dig.

Antal
Maks 30 deltagere 

Målgruppe
Temadagen er for alle

Foredragsholdere
Tovholderne for eftermiddagen er projektleder, Morten Fabricius Meyer, fra Nordisk jobstart+ og Talent Acquisition Partner, Mia Lemke, fra Det Grønlandske Sundhedsvæsen. 

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding

  • København 2. december, kl. 12.30 - 16.00
    DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
  • Fredericia 3. december, kl. 9.30 - 13.00
    Kreds Syddanmark, Vejlevej 121, 7000 Fredericia
  • Aalborg 3. december, kl. 17.00 - 20.30
    Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.

Bemærk: Det er ikke muligt at se eller booke kurser, der ligger mere end 3 måneder frem i tiden. Tiderne synliggøres automatisk, når der er mindre end 3 måneder til kursusstart.


Til top