Møde om efterløn og pension

Vil du have helt styr på din efterløn og pension? Så kom med til et informationsmøde, som vi holder sammen med PKA.

Vi holder en række møder, hvor vi bl.a. forklarer begreber som efterlønsbevis, skattefri præmie og modregning af pension i efterlønnen.

Efterlønsbevis, 2-års regel, skattefri præmie og modregning af pensioner i efterlønnen
Begreberne er mange, og reglerne er komplicerede. Er du født før 31. december 1957, kan du tilmelde dig DSAs og pensionskassen PKAs fællesmøde, hvor du kan høre mere om dine efterløns- og pensionsforhold og få indsigt i de forskellige muligheder på området.

Din efterløn og dine pensioner indvirker hinanden. Reglerne varierer i forhold til din alder, og hvornår du vælger at gå på efterløn. Reglerne er samtidig meget fleksible, og du kan sammensætte efterløn og pension på mange måder. Alt det og meget mere kan du blive klogere på ved at deltage i efterløns- og pensionsmødet. 

Målgruppe:
Møderne er et tilbud til dig, der er medlem af DSA, har en efterlønsordning og er født før 31. december 1957. 

Se hvad der gælder for dig 
Da reglerne på efterlønsområdet ændres løbende og bl.a afhænger af, hvornår du er født, kan du finde de oplysninger, der gælder specielt for dig i efterlønsafsnittet på hjemmesiden.

Afbud til møderne
Hvis du har meldt dig til et møde men er blevet forhindret i at deltage, vil vi gerne have, at du melder afbud hurtigst muligt. På denne måde undgår DSA at betale for en tom plads, og vi kan tilbyde pladsen til en anden.

Stormøderne er primært henvendt til vores fuldtidsforsikrede medlemmer. Da der er et begrænset antal pladser, kan vi desværre ikke tilbyde dig at tage en ledsager med.

Tid og sted

Emne Sted  Dato Tidspunkt
Efterløn- og pensionsmøde  Hellerup - PKA  23. oktober 2019  kl. 16.00 - 19.30
Efterløn- og pensionsmøde
Risskov (Aarhus) - Vejby Risskov Centret
24. oktober 2019  kl. 16.00 - 19.30


Møderne i foråret 2018 afholdes i Hellerup og Risskov.

Forca
Tuborg Boulevard 3
2900 Hellerup

Vejlby Risskov Centret
Vejlby Centervej 51
8240 Risskov (Aarhus)

Bemærk: Det er ikke muligt at se eller booke kurser, der ligger mere end 3 måneder frem i tiden. Tiderne synliggøres automatisk, når der er mindre end 3 måneder til kursusstart.

Book et informationsmøde


Til top