Møde om efterløn og pension

Vil du have helt styr på din efterløn og pension? Så kom med til et informationsmøde, som vi holder sammen med PKA.

Vi holder en række møder, hvor vi bl.a. forklarer begreber som efterlønsbevis, skattefri præmie og modregning af pension i efterlønnen.

Efterlønsbevis, 2-års regel, skattefri præmie og modregning af pensioner i efterlønnen
Begreberne er mange, og reglerne er komplicerede. DSA og pensionskassen PKA inviterer til fællesmøde, hvor du kan høre mere om dine efterløns- og pensionsforhold og få indsigt i de forskellige muligheder på området.

Din efterløn og dine pensioner indvirker hinanden. Reglerne varierer i forhold til din alder, og hvornår du vælger at gå på efterløn. Reglerne er samtidig meget fleksible, og du kan sammensætte efterløn og pension på mange måder. Alt det og meget mere kan du blive klogere på ved at deltage i efterløns- og pensionsmødet. 

Målgruppe:
Møderne er et tilbud til dig, der er medlem af DSA, har en efterlønsordning og er født før 31. december 1958. 

Se hvad der gælder for dig 
Da reglerne på efterlønsområdet ændres løbende og bl.a afhænger af, hvornår du er født, kan du finde de oplysninger, der gælder specielt for dig i efterlønsafsnittet på hjemmesiden.

Afbud til møderne
Hvis du har meldt dig til et møde men er blevet forhindret i at deltage, vil vi gerne have, at du melder afbud hurtigst muligt. På denne måde undgår DSA at betale for en tom plads, og vi kan tilbyde pladsen til en anden.

Stormøderne er primært henvendt til vores fuldtidsforsikrede medlemmer. 

Tid og sted
På grund af et øget smittetryk for COVID-19, har vi i samarbejde med PKA valgt at omlægge vores møder om efterløn og pension til onlinemøder på den digitale mødeplatform Teams.

Møderne afholdes på følgende datoer:  

20. oktober,  kl. 16.00 – 19.30
21. oktober, kl. 16.00 – 19.30

Klik på knappen "Tilmeld dig her" og vælg dato. 

Tilmeld dig her(Samtalen kan ikke bookes i Safari)

Mødet holdes som et onlinemøde, og du vil senest dagen inden mødet modtage en e-mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet.

 


Til top