Karrieresamtaler for fysioterapeuter i job

Er du fysioterapeut og medlem af både Din Sundhedsfaglige A-kasse og Danske Fysioterapeuter kan du booke en Karrieresamtale. Her kan du få sparring på dine karrieremuligheder, jobskifte eller uddannelse inden for dit fag som fysioterapeut.

BEMÆRK: Fra 1. januar 2019 overgår Karrieresamtaler til DSA Karrierecoaching. Læs mere og book DSA Karrierecoaching her. 

Har du det rigtige job? Hvilken efteruddannelse skal du vælge? Hvordan skriver du en god ansøgning? Book en Karrieresamtale og få sparring på din karriere, jobskifte eller uddannelse. 

Karrieresamtaler er et tilbud til dig, der er i arbejde og både er medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) og Danske Fysioterapeuter (DFys).

Dobbelt medlemskab
Du skal være medlem af både DSA og Danske Fysioterapeuter, for at kunne benytte dette tilbud. Hvis du ikke har dobbelt medlemskab, kan vi istedet tilbyde dig Karrierecoaching for øvrige faggrupper, hvis du er i arbejde eller Sparring som studerende, hvis du er studerende og har mindre end 3 mdr. tilbage af dit studie.

Er du ledig
Hvis du er ledig, kan du desværre ikke booke en karrieresamtale. I stedet kan du booke en Sparringssamtale for ledige.

Vælg mellem 3 typer af Karrieresamtaler
Du kan frit booke en Karrieresamtale og få vejledning, hvis du vil søge nyt arbejde, overvejer efter- eller videreuddannelse eller ønsker sparring på, hvilken retning dit arbejdsliv skal tage. Alle samtaler foregår pr. telefon. Læs om de enkelte samtaler, og book en tid nederst på siden.

Karrieresamtale: Afklaring

Er du der, hvor du gerne vil være? Få hjælp til at afklare dit fremtidige arbejdsliv, dine kompetencer, muligheder og hvad der motiverer dig i dit arbejdsliv.

Hvad kan jeg fx spørge om? 

  • Hvordan sætter jeg fokus på mine muligheder i arbejdslivet?
  • Hvordan bliver jeg mere bevidst om mine valg og præferencer?
  • Hvordan sætter jeg ord på mine kompetencer?

Samtalen henvender sig til alle færdiguddannede fysioterapeuter, der er i arbejde. Samtalen varer ca. 45 minutter. Har du spørgsmål om selvstændig virksomhed, løn og ansættelsesvilkår, skal du kontakte Danske Fysioterapeuter.

Inden samtalen
Når du har booket en ”Karrieresamtale – afklaring”, får du en bekræftelsesmail, hvor vi anbefaler dig, at du sender os dine ønsker for udbyttet af samtalen. Det kan også være en god ide at søge inspiration til mulige karriereveje og starte din refleksion forud for samtalen.

Sådan booker du
Book samtale via linket nederst på siden.

Karrieresamtale: Jobskifte

Overvejer du at søge nyt arbejde? Få sparring på en konkret ansøgning, dit CV, en jobsamtale eller jobsøgning generelt. Du kan også få inspiration til, hvordan du kan bruge dit netværk og målrette din jobsøgning til nye stillingstyper, hvis du har taget en efter- eller videreuddannelse.

Hvad kan jeg fx spørge om?

  • Hvordan optimerer jeg mit CV og min ansøgning? 
  • Hvordan forbereder jeg mig bedst til jobsamtalen?
  • Hvor finder jeg mit næste job?

Samtalen henvender sig til alle færdiguddannede fysioterapeuter, der er i arbejde, men overvejer at søge nyt. Samtalen varer ca. 30 minutter. Har du spørgsmål om selvstændig virksomhed, løn og ansættelsesvilkår, skal du kontakte Danske Fysioterapeuter.

Inden samtalen
Når du har booket en ”Karrieresamtale – Jobskifte”, får du en bekræftelsesmail, hvor vi anbefaler dig, at du sender os dine ønsker for udbyttet af samtalen. Du kan også vedhæfte en ansøgning og CV, hvis du ønsker feedback. Vi opfordrer dig desuden til at kigge på vores sider om jobsøgning.

Sådan booker du
Book samtale via linket nederst på siden.

Karrieresamtale: Uddannelse

Overvejer du efter- eller videreuddannelse? Få hjælp til at arbejde med dine kvalifikationer og kompetencer i forhold til dine ønsker for uddannelse, og få sparring på sammenhæng mellem erhvervserfaring og mulighed/behov for uddannelse. Du kan også få hjælp i forhold til muligheder for job efter endt uddannelse.

Hvad kan jeg fx spørge om?

  • Hvilken uddannelse passer til mig?
  • Hvad med min arbejdsplads og leder? 
  • Hvad kan jeg bruge uddannelsen til?

Samtalen henvender sig til alle færdiguddannede fysioterapeuter, der er i arbejde. 

Inden samtalen
Når du har booket en "Karrieresamtale - Uddannelse", får du en bekræftelsesmail. Her anbefaler vi dig, at du sender dine ønsker for udbyttet af samtalen. Det kan også være en god idé at finde inspiration på siderne Uddannelse og kurser på fysio.dk.

Sådan booker du
Book samtale via linket nederst på siden.

Book en karrieresamtale her

BEMÆRK: Fra 1. januar 2019 overgår Karrieresamtaler til DSA Karrierecoaching. Læs mere og book DSA Karrierecoaching her. 

Karrieresamtale - Afklaring (DFys/DSA)

Karrieresamtale - Jobskifte (DFys/DSA)

Karrieresamtale - Uddannelse (DFys/DSA)


Til top