Kom godt i gang med LinkedIn

LinkedIn er et socialt netværk med fokus på det professionelle og faglige aspekt af dit liv. Her kan du  synliggøre dine kompetencer og din viden og holde kontakten med dit netværk. 

Dit netværk kan give dig inspiration, hjælpe og måske endda føre dig til drømmejobbet. Mere end 1,7 mio. danskere har en profil på LinkedIn, og lige nu er sundhedssektoren den tredje største branche repræsenteret. Der er altså også et stort potentiale for dig, som sundhedsfaglig i at være til stede.

Plej netværket
LinkedIn fungerer i praksis som en cv-database. Alle brugere opretter et cv med uddannelse og erfaring og deler løbende information om jobskifte, projekter, relevante artikler og viden inden for deres fagområde. Når du har en profil på LinkedIn er det let at følge med i, hvor dit netværk arbejder og hvad de arbejder med. Det kan være nyttigt, hvis du fx søger nyt job, mangler en kollega eller søger viden inden for et særligt fagområde. Er man forbundet på LinkedIn er det let at tage kontakt og udnytte sit netværk.

Download DSAs guide til LinkedIn (pdf).

Kom til gratis temamøde, og lær hvordan du netværker med LinkedIn
Er du medlem af DSA, kan du tilmelde dig vores temamøde om LinkedIn. Her kan du bl.a. lære, hvordan LinkedIn kan bringe dig tættere på dit næste job. Du kan deltage i mødet både som ledig og beskæftiget. Klik på nedenstående link for at tilmelde dig. Vælg status dvs. ledig eller beskæftiget og find derefter mødet under overskriften Temamøder.

Tilmeld dig temamødet "Nå dine karrieremål med LinkedIn"

3 gode grunde til at være på LinkedIn:

  • Synliggør din faglige viden og gør dig kontaktbar.
  • Vedligeholder dine arbejdsmæssige relationer og gør afstanden kortere.
  • Adgang til faglig viden og sparring.
Følg virksomheder på LinkedIn
Udover at pleje dit netværk, giver LinkedIn også mulighed for, at du kan følge virksomheder. Mange virksomheder bruger LinkedIn til at tiltrække nye medarbejdere og deler bl.a. stillingsannoncer og andet relevant indhold. Det kan være en god idé at følge virksomheder og organisationer, som du tænker, det kunne være interessant at arbejde for. Når du følger virksomheder og deler deres indhold er du med til at inspirere dit netværk, lige som de kan være med til at inspirere dig til at finde nye potentielle arbejdsgivere.

DSA på LinkedIn
DSA har også en virksomhedsprofil på LinkedIn. Her deler vi bl.a. jobåbninger, som vi modtager gennem vores netværk med arbejdsgivere. Du kan også finde gode råd om jobsøgning og info om de ydelser, vi tilbyder vores medlemmer. 

Følg DSA på LinkedIn.

Til top