Karrieretilbud

DSA har karrieretilbud til alle vores medlemmer. Vores karrieretilbud består af individuelle samtaler/coaching, hvor vi sætter fokus på de emner, du har behov for i forhold til dit arbejdsliv. Klik på det tilbud, der er målrettet dig, og læs mere. 

Karrieresamtaler - for sygeplejersker i job eller studerende med 3 mdr. tilbage

Er du sygeplejerske eller sygeplejestuderende med 3 måneder eller mindre tilbage og medlem af både DSA og DSR, kan du booke individuelle samtaler/coaching under konceptet Karrieresamtaler. Tilbuddet er skræddersyet til dig, der er sygeplejerske, og udbydes i samarbejde med DSR. Her får du professionel sparring i forhold til karriereafklaring, uddannelse eller jobsøgning.

Læs mere og book en Karrieresamtale her

Karrieresamtaler - for fysioterapeuter i job

Er du fysioterapeut og medlem af både DSA og Danske Fysioterapeuter kan du booke en Karrieresamtale. Her kan du få sparring på dine karrieremuligheder, jobskifte eller uddannelse inden for dit fag som fysioterapeut. 

Læs mere og book en Karrieresamtale her

Karrieresamtaler – for radiografer i job eller studerende med 3 mdr. tilbage

Er du radiograf eller radiografstuderende med 3 måneder eller mindre tilbage og medlem af både DSA og DSR, kan du booke en karrieresamtale. Tilbuddet er skræddersyet til dig, der er radiograf, og udbydes i samarbejde med Radiograf Rådet. Her får du professionel sparring i forhold til karriereafklaring, uddannelse eller jobsøgning.

Læs mere og book en Karrieresamtale her

Karrierecoaching  - for øvrige faggrupper

Alle medlemmer af DSA, der er i arbejde, kan booke individuelle samtaler under konceptet DSA Karrierecoaching. Her får du professionel sparring i forhold til karriereafklaring eller jobsøgning.

Læs mere og book DSA Karrierecoaching her

Karriereafklaring - for ledige

Er du ledig og medlem af DSA, kan du uanset hvor du er i dit ledighedsforløb booke en karriereafklaring. Det er en individuel samtale, der gør dig i stand til at anerkende og bruge dine ressourcer, så du kan træffe karrieremæssige beslutninger og håndtere spørgsmål i forhold til dit arbejdsliv.

Læs mere og book Karriereafklaring her


Til top