Bestil et fagligt oplæg

Hvis du kan samle 15 TR- eller AMIR-kollegaer, kan du booke DSA til at komme og holde et oplæg om et af nedenstående emner. Et oplæg vil typisk vare 2-3 timer. 

Du booker et oplæg ved at skrive til koordinator Louise Flensborg, mail: lof@dsa.dk.

Kender du din A-kasse?

Vil du have overblik over, hvilke tilbud DSA har til dig og medlemmerne?

DSA er meget mere end en forsikring mod ledighed. Du vil ved dette oplæg få kendskab til hvilke tilbud, DSA har til dig som TR og AMIR og hvilke tilbud, DSA har til medlemmerne generelt. Dette oplæg er af en times varighed, og vi anbefaler derfor, at det kombineres med et af de andre emner.  

Bliv i ansættelse på trods af sygdom

Når din kollega bliver ramt af sygdom

Du har en vigtig rolle, når din kollega bliver ramt af sygdom. Du får viden om, hvad der bør være dit fokus og kendskab til den proces, der går i gang på arbejdspladsen og i kommunen. Der ud over vil vi komme ind på de muligheder, loven giver, for hjælp til fastholdelse af medarbejder i ansættelse. 

En kollega med penge i rygsækken

Om jobrotation, løntilskudsjob og virksomhedspraktik

Du opnår viden om, hvad der ligger i ordningerne, og hvad der ligger i din rolle som TR eller AMIR, når du får en kollega i støttet beskæftigelse. Vi vil også komme ind på, hvordan DSA kan være med til at finde en ny kollega og komme omkring DSAs tilbud til ikke ledige medlemmer. 

Efterløn - Et halvt farvel

Om at kombinere arbejde og efterløn

Du får blandt andet fakta om, hvad du skal være opmærksom som TR eller AMIR. Du hører om muligheden for at kombinere efterløn og arbejde, og hvornår/hvordan dine kolleger kan blive ansat i seniorjob.


Til top