Jobsøgere

DSA har fokus på at få ledige medlemmer hurtigt i arbejde. Derfor prioriterer vi en aktiv jobformidling, hvor du kan få hjælp, hvis du har behov.

Du får rådgivning af sundhedsfagligt uddannede jobkonsulenter, der kan give dig ny inspiration til karrieren og hjælpe dig til at finde et nyt job.

Find Jobloggen her og registrer din jobsøgning

Jobsøgning

Vi prioriterer en tidlig indsats, så du hurtigst muligt kommer i arbejde igen eller kommer ud i dit første job, hvis du er nyuddannet. Det betyder, at du igennem dit ledighedsforløb vil være omfattet af et individuelt tilpasset kontaktforløb. Fra starten vil du være i dialog med DSAs jobkonsulenter, som alle er sundhedsfagligt uddannede og derfor har et indgående kendskab til dit arbejdsområde.

Før du booker dig til en samtale eller et møde med DSA, skal du have læst vores e-Pjece - En Frisk Start

Tilbud om konkrete jobs

En af vores opgaver er at hjælpe dig i arbejde igen. Det gør vi blandt andet via en aktiv jobformidling. DSA får løbende henvendelser fra arbejdsgivere i hele landet. Det drejer sig både om vikariater og faste stillinger - ofte stillinger som ikke har været slået op andre steder. Jobkonsulenterne vil herefter matche ledige medlemmer med ledige jobs.

DSAjobsøger

DSAjobsøger er en søgemaskine, som du kan få gavn af, uanset om du søger dit første job, er ledig eller blot er på udkig efter nyt arbejde. Hvis du er ledig, vil vores jobkonsulenter hjælpe dig med at få mest muligt ud af DSAjobsøger. Har du brug for sparring eller har spørgsmål i forbindelse med din jobsøgning, er du altid velkommen til at kontakte DSAs jobkonsulenter.

Du finder DSAjobsøger her.

Er du arbejdsgiver

Vi kan hjælpe dig med at skaffe den arbejdskraft, du søger. Kontakt en jobkonsulent, og vi vil matche dine ønsker til en kommende medarbejder med de jobsøgende, vi har registreret. Målsætningen for os er altid at skabe det gode match. Du kan kontakte DSA, når du skal ansætte:
• bioanalytikere
• ergoterapeuter
• fysioterapeuter
• jordemødre
• radiografer
• sygeplejersker

Er du arbejdsgiver, så læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Til top